WE WERE BORN TO DIE

                                                            
Lana del Rey är ju fan grym! Varför är jag sista människan på jorden som insett detta? Skandal och fy skäms på mig! Born to die lyssnar jag på just nu och texten är underbar. Likaså på Video Games och Blue jeans. 




                            

Goodnight people :)


TAKE A RIDE ON THE WILD SIDE.

Älskar 80-tals rock! Idag kan vilka mongos som helst kalla sig rockare trots att dem inte är det, men dessa killar tog verkligen rocken till en ny nivå. Varför föddes inte jag på 70-talet, så hade man varit ung och galen lagom till 80 talet. Det hade varit så jävla coolt!





Girls, girls, girls gick inte att lägga upp för det fanns ingen inbäddningskod, men det är nog min favorit.
/M


I WAS ENCHANTED TO MEET YOU...

Dagen har varit perfekt, lagom fullbokad och ändå tid över till att filosofera, haha. Nej men det bästa är ju när man har kunder och ha något att göra, då går dagen mycket snabbare :)

Ska strax iväg och träna, behöver röra på mig, och imon fredag!! Ska visserligen bara slappa för på lördag blir det jobb igen, men man är ändå uppspelt som en liten unge över att helgen snart är här, haha.

/M


Hej och välkommen och "Dagens händelse"..

Hej hej!
Har äntligen börja blogga igen, men jag har kommit fram till att jag suuger på att designa bloggar, måste fixa en bättre header, men denna duger tills vidare. Anyway, hoppas ni vill kika in här! :)

Annars har dagen varit lugn, var och tränade nu på kvällen, tränar karaté sen ett X antal år tillbaka och det är en viktig del av mitt liv.

Men men, dagens händelse måste väl ändå vara att man ska göra en ännu en Mysteriet på Greveholm-julkalender! This is big, ska trenden med kassa julkalendrar äntligen ta slut?
Men jag tror att antingen så blir detta en succe eller en gigantisk flopp. Antingen kommer man att hata det, eller älska det. Hoppa på det andra:) Nedan här är ett klipp jag såg om filmandet av årets kalender.
Wow, intressant inlägg, men mer intressant än så här har dagen inte varit :)
Puss och kram!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0