TOMORROW..

Kan inte fatta att det är en hel vecka sen jag träffade han sist. Hur jag har kunnat överleva veckan utan honom är obegripligt. Igårkväll så snackade jag med I om imorgon då vi ska dra hem på fest till en av hennes kompisar. Vi bestämde för att förfesta innan dess, så hennes pojkvän ska plocka upp mig vid typ 3-tiden. Och..och jag hoppas verkligen att han kommer att vara där också. Jag kunde inte somna inatt eftersom min kropp och min hjärna gick på högvarv. Jag ska snart få träffa honom! Jag ska snart få träffa honom!!!
Fick gå upp och sätta mig med ett sudoku tills jag nästan spydde av trötthet innan jag ens kunde bli så avslappnad för att ens försöka mig på att sova. Jag är sjuk. In love <3

Älskar er!


VÄDRET ÄR GRÅTT

Men jag är ändå så himla lycklig. Kan inte vara annat efter denna midsommarhelgen. Går fortfarande runt med ett stort leende på läpparna. Så jävla underbart:D
Blir inget mer bloggande idag, kort och tråkigt inlägg, nu ska jag lägga mig:)
Godnatt!!

MIDSUMMER 2012

Denna midsommaren har varit en av dem bästa i mitt liv. Jag spenderade den tillsammans med vänner  och bekanta och vi hade det bara supertrevligt, vi åt lite, drack, pratade, skrattade och lyssnade på musik och allt var bara toppen. Det enda minuset var väl vädret som kunde ha varit snäppet bättre, det regnade hela kvällen tyvärr:( men annars var allt helt GREAT!!
Hur har eran midsommar varit?
Nu ska jag återgå till korsordet, ha det så bra allihop!! Puss!

YOU MIGHT THINK THAT I'M A FOOL, FOR FALLING OVER YOU

Hej bloggen!
Igår så var jag och hos några konpisar och hade supertrevligt. Vi drack vin, skrattade, pratade, käkade skräpmat och kollade på En gång i Phuket. Så himla mysig kväll. Och en speciell person var där så jag var fan överlycklig :D

Midsommar imorgon, vad ska ni göra?
Ska snart sticka hem och käka lunch innan jag drar mig tillbaks till jobbet.
Puss på er!


CRAZY NIGHTS

Helgen har varit helt galen! Faktiskt så var hela förra veckan helt galen. I tisdags (prick en vecka sen) så var jag på studentfest, slaggade hos en kompis och sov väl fyra timmar totalt. Onsdagen var jag hemma och tog det lugnt. I torsdags firade vi min älskade lillasyster som tog studenten, är så stolt över henne! <3
Fredagen spenderades med en kollega då vi firade en av våra praktikanter som också tog studenten. Hon, hennes familj och vänner plus M och jag dansade till gamla danshits, lekte limbo, drack och bara hade askul!
Efter 5 timmars sömn så bar det hemåt för att vila och bota baksmällan innan jag gav mig av på fest till R. Trodde verkligen inte att jag skulle orka efter en så späckad vecka som jag hade haft, men jag hade faktiskt askul! Träffade massa roliga, underbara männsikor och senare på kvällen stack vi ut och dansade. Stöp i säng vid 3 och sov till... halv 3 dagen därpå!! What!! Har aldrig sovit så länge innan. Var jag trött eller var jag trött?
På kvällen blev det filmmys med ett gäng kompisar. Stannade längre än vad jag hadt tänkt mig så jag var inte hemma förrän vid 2.

Och igår började jag jobba vid 8 så jag hade ju inte fått så värst många timmars sömn så jag var ju rätt slut för att säga det milt sagt. Har sovit som en liten gris hela denna natten. Behövde verkligen en hel natts sömn.

Så kort sagt så har helgen varit underbar! Skratt, dans och känslor som svämmat över ( ;) ), jag hoppas på en repris i framtiden.
Idag blir det bara jobb och träning. Och som ni märker så skriver jag inte lika ofta här längre. Dyker det upp något kul att blogga om så gör jag självklart det. Men uppdaterat så ofta blir det inte.

puss på er!





SUN THEN RAIN

Hej hopp!
Hatar vädret!!!! I ena stunden så skiner solen och i nästa sekund så ösregnar det. Det var ju faktiskt riktigt okej väder nu i morse, men nu är det asgrått ute :(

Jaja, helgen har varit grym i alla fall. Träning, jobb och utgång i lördags. Igår slappade jag bara och kolla på tv, läste, och lite så.

Veckan kommer att handla mycket om student. Imorgon springer min kompis ut och på torsdagen tar syrran studenten. Jag hoppas på bättre väder för alla som ska springa ut. Är ju inte kul att åka runt på flak när det ösregnar.

Vad ska ni hitta på?
Kram!


LÄNGE SEN

Har inte bloggat på aaslänge! Har liksom inte haft lust. Ibland tappar man bara all "passion" för att skriva. But here we go again, haha! :)

Idag har jag tränat, jobbat och snart ska jag sticka hem och slänga mig i soffan. Har ingen aning om vad kvällen kommer att bjuda på, får la se.

Vad har ni gjort idag?

Puss på er!


RSS 2.0