CRAZY NIGHT

Hej bloggen!
Denna helgen har varit galen. Det började i fredags när jag hade kommit hem och I sms:ade och frågade om jag ville komma hem till hennes pojkvän för han skulle tydligen ha förfest och hon ville inte vara ensam tjej. Sure, tänkte jag och hoppade på en buss in till stan. Kvällen som jag trodde skulle bli lugn slutade med att jag drack massa vin, dansade på stolarna med I i R's lägenhet, innan jag och några kompisar till R drog ut och dansade.
Det hände mer sen senare på natten men det ska jag inte dra upp här ;)

På lördagen var jag trött (konstigt) men på kvällen så stack jag i alla fall återigen iväg till R och träffade alla från föregående kvällen. Dock så var jag alldeles för trött så jag stack hem och tuppade i säng vid halv 3.

Och idag är det valborg och jag ska göra... INGENTING! Haha.
Nu när man varit igång hela helgen så ska det bara bli skönt att vara hemma. Kanske att man drar ner till sjön ikväll för att kolla på raketerna. Själva bålet är dock inget att ha. En hög med ris och pinnar som bara ryker eftersom det har ösregnat i tre veckor. Så brukar det vara i alla fall :)

Men men, vad ni än ska hitta på idag, så Glad Valborg på er!




Vet inte varför videon är spegelvänd, men var den enda musikvideon jag hittade på Youtube.

I JUST NEED A NEW TOY


YOU'RE ALL I NEED


EXPLANATION..

Skälet till att jag mådde dåligt igår är på grund av en kille jag har gillat sen 6-7 år tillbaka, och igår fick jag reda på att han har gått och blivit med (snygg) flickvän. That's it! Inget mer att oroa sig för.
Men jag blev bara så jävla ledsen först, kändes som om jag inte kunde andas. Har ni känt så någon gång?

Klart ni har, alla har någon gång varit olyckligt kära. Men man kiommer över det. :)

Idag har vi hållit på att avfärga om mig till blondin. Just nu är jag en blandning av gult och ljusorange i håret, men vi ska fortsätts projektet imorgon. Tror jag ska ta en bild och visa hur sjukt det ser ut nu, haha :D

Puss på er <3


Jag tror precis mitt hjärta brast..

Jag visste ju att du inte skulle vara ensam för resten av livet men... nu när du är med någon annan så är det plötsligt ännu mer omöjligt för mig. Och då var det ändå omöjligare än omöjligast innan.
Jag kan inte andas..



DU SVIKER MIG ALLTID..

Varför gör du alltid så!?
Planer som vi har bestämt, dem ändrar du. Saker du har lovat, dem skiter du i. Och männsikor som mig utnyttjar du bara.

Jag fattar inte varför jag fortfarande gör mig så stort besvär med att försöka göra dig till lags. Varför jag alltid är så jävla förlåtande istället för att bara säga; Nej, jag tänker inte godta att du kör med mig. Jag har faktiskt också känslor. Och oavsett hur många år vi har känt varandra så är det fortfarande inte okej att göra som du gör. Knuffa undan mig när något roligare dyker upp istället. När intressantare människor vill vara med dig så är jag plötsligt inte alls intressant längre. Har du ett schema för när du ska hänga med "rätt" personer? Vilken vecka är det dags för mig?

Du inte bara sårar mig, du sviker mig också. Hela tiden! Jag kan aldrig lita på att det du har sagt och lovat ska hålla längre än några timmar. Så därför har jag varje gång börjat förbereda mig i god tid på att du kommer att avboka det som vi har pratat om att vi ska göra, så att jag därför inte ska bli lika besviken. Men vet du vad, det funkar inte.
Jag blir lika besviken varje gång. Och min familj undrar varför jag ens umgås med dig. Jo, för att vi har varit vänner i evigheter, och sådant betyder något för mig. Varför kan du aldrig någonsin visa att jag betyder något för dig?
Sluta svik mig!

RYSNINGAR

CAN'T WAIT!!


I HOPE YOUR LIFE LEADS YOU BACK TO MY DOOR

Hallå, har ni det bra denna lite mulna torsdag?
Jag är på jobbet (ovanligt) men har inget att göra just nu.
Ikväll blir det träning och sedan ska jag försöka komma ihåg att ta bild på dagens stass.

I vanliga fall blir det bara jeans och en t-shirt, men idag blev det jeansskjorta och leggings i sånt där mjukt material... hjälp vad heter det materialet?! Det är inte vanliga bomullslegging utan det är mer mjukt och så skimrar det liksom, men det är inte siden. Fanns i massa olika färger typ blått, rött, svart. Någon som vet?

Kram!


WEDNESDAY'S OVER

Hallå people!
Haft en bra onsdag?
Jag har haft en grymt busy day. Älskar sånna dagar, det är då man känner att man verkligen har valt rätt yrke :)

Nu sitter jag här med en kopp te och några mackor. Så nu ska jag bara njuta av att halva veckan är avkryssad och att det återigen är dags för ett nytt avsnitt av Game of Thrones.
Puss på er :)

WORTH TO DIE FOR "DIP DIY"

Älskar dip dye-trenden som kommit stort den senaste tiden. Särskilt när man verkligen vågar gå CRAZY och leka med olika färger. Har blivit så inspirerad att jag planerar att bli blond (har varit det innan som ni kan se i min header) och införskaffa pastellfärgade extensions i typ lila, rosa och grönt. Inte så att håret blir jätte, jättelångt men bara för att få lite längd. Så snyggt till sommaren.
Men just nu är jag mörk, det framgår dock inte av profilbilden som jag tyckte var snyggare än dem bilderna jag har på mig i mörkt hår. Så när det väl är att jag ska bli ljus så blir det till att avfärga. Kommer förmodligen få 4 nyanser av orange/gult innan det är klart. I och med att man har så mycket underliggande varma pigment som man måste bleka igenom för att det ska bli ljust.

Men här är i alla fall lite bilder som inspirerade mig:




Ha en fortsatt skön dag gott folk, snart är det jag som beger mig till träningen. Hooka-shakka!!
/M

IT'S A DAMN COLD NIGHT

Kom nyligen hem från kursen och har verkligen blivit inspirerad. Man får nog ta och testa några av frisyrerna någon dag när man har lite dötid att slå sönder.
På kursen så bjöds det på mat från Subway så jag är proppmätt nu, haha. Asgott, var evigheter sen jag åt på Subway.

Sitter i soffan nu med en kopp te, myskläderna på och VH1 We are the 80s på tv:n. Nu ska man bara varva ner lite och njuta av att veckans första dag är avklarad. Haft en skön dag?

Bjuder på en låt av Avril Lavigne här nedanför. Tycker hennes musik var så mycket bättre i början av hennes karriär än var den är nu.
Puss och kram <3


SPRINGTIME!

Tja!

Måndag igen då, vad tiden går fort. Nu stegar vi ju in i sista halvan av april, snart är det ju för guds skull maj. Otroligt!

Vad händer idag då?
Själv ska jag och en kollega sticka iväg på håruppsättningskurs efter att vi slutat jobba. Och sen ikväll så blir det väl lite tv-tittande och så. Händer inte så mycket just nu. Allt är lugnt :)

Ha det bra!


WE RUN THE NIGHT

Hej på er! Har nyligen käkaten en tokgod middag och sitter nu och njuter av dem sista timmarna innan det är dags för ny vecka igen. Har ni haft en bra helg?
Igårkväll hängde jag med min syster och några kompisar till henne. Men det blev mer att vi slog oss ner och tog något att dricka och bara pratade och hade trevligt istället för att gå ut och dansa. Men guud är så danssugen, så till nästa helg så får jag försöka dra med mig min kompis ut, hehe ;)

Den här låten var verkligen DAGENS LÅT igår! Som vi lyssnade på den. Grym partylåt!
Ha nu en fortsatt härlig söndag, njut av ledigheten. Snart sticker jag nog ut och springer. Puss puss


LIFE IS A ROAD

Hallå och glad lördag på er! haha
Hur ska ni spendera helgen då?
Jag har än så länge bara hunnit till träning och middag, men ikväll så blir det kanske utgång. Men annars så får det bli godis och film i soffan.

Den här låten letade jag och mina syskon febrilt efter på spotify, men vi fann bara en massa andra versioner av den. Tack och lov för Youtube :) Anastasia är förresten en grymy bra film. Tecknat är bäst!
Puss på er <3


SHE CAN F*CK YOU GOOD, BUT I CAN F*CK YOU BETTA

Ikväll blev det mys vid tv:n. Kollade både Högklackat med Petra Mede och sedan nya serien på 4:an New Girl. Blev grymt besviken. På knappt tre minuter hade handlingen beskrivit hur den här tjejen Jess (tror jag hon hette) kommit på sin pojkvän med en annan tjej, flyttat in hos dessa tre snubbar och plötsligt befunnit sig där en vecka. Och sen gick dem typ på en fest eller vad det nu var. Allt gick skitfort och ska jag vara helt ärlig, jag kommer inte ihåg vad avsnittet handlar om mer än så. Så dåligt!!

Knarkar just nu Neon Hitch med Fuck U Betta. Hörde den första gången på en blogg och alltså, den är sjuk. Sjukt bra!
Godnatt, vi hörs imorgon<3





THIS FRIDAY NIGHT

Hallå på er!
Idag är det fredagen den trettonde, vi får hålla tummarna för att oturen bara ger sig på dem skrockfulla.
Själv så tror jag inte på skrock. Svarta katter är bara söta, stegar traskar jag bara under utan problem och saltet får hålla sig till maten enligt mig :) Är ni skrockfulla av er?
Från skrock till sommar, den här låten lyssnade jag på på väg till jobbet. Påminner mig om i somras när man dansade till den här på nattklubbarna. Luften var varm och natten var ung :)
Kram på er!


IF I WAS A WEALTHY GIRL..

.. så skulle jag ge mig ut på en rejäl shoppingtur. Handla alla dem där coola grejerna som jag kollat in i evigheter och bara bete mig out of control!
Jag skulle bland annat köpa den här überhäftiga kjolen. Är så kär i den <3



Ikväll blir det träning och sen när jag kommer hem blir det väl sängen. Vad ska ni hitta på ikväll?
Puss på er!

ONE, TWO, THREE..

Tjena snyggos! Vad gör ni?
Själv sitter jag på jobbet och har lite tråkgt. Ikväll ska jag iväg på informationsträff med skatteverket och ska lyssna på hur man deklarerar. Kul! Men det är för att jag driver enskild firma och nu ska året som gått deklareras. Jaja, jag planerar i alla fall lite tv-aktiviteter när jag kommer hem. Det är ju "Game of thrones" idag! Ser så fram emot ett nytt spännande avsnitt.

Ha det bra!

I SET FIRE TO THE RAIN

Nu vill jag bara åka hem, sätta mig i soffan med en kopp te, läsa en spännande bok och bara vara!!
Men nej, nej, vuxenlivet innebär jobb. Har inget emot att jobba, jag älskar mitt jobb som frisör, men bara inte just idag när regnet piskar mot rutorna och allting känns grått och kallt :(

Vad händer people? Håll ut för snart är helgen här igen!

TAG ME!

Hade ingen aning om att Kat Graham från Vampire Diaries sysslade med musik. Att Nina Dobrev gjort någon låt visste jag, men den är tyvärr inte speciellt bra. Men denna är faktiskt riktigt awesome. Kaxig, cool och sexig. Allt det där som folk, tyvärr, alltid talar illa om när artisten är en tjej.

Varför är det så?! Britney Spears kan inte ens få uppträda på scen i lite för korta shorts utan att folk dömer henne, men däremot är det helt jävla okej att en manlig artist springer runt på scen utan tröja, för det är bara sexigt eftersom det är en man det handlar om.
Jag hatar att det ska vara så! Samhället ska kalla sig jämnställt men folk ser ändå bara sexiga killar som "grekiska gudar" (kom inte på någt bättre) och sexiga tjejer som slampor. "Väldigt jämnställt" tycker jag :(

Jaja, nog med åsikter, var bara tvungen att ventlera mig. Här är i alla fall låten. Puss på er!


CAUSE HE'S SWEETER THAN AN APPELPIE

Vet att jag är sjuk men jag kan bara inte låta bli att lyssna på den här gamla låten. Fick bara en knäpp och började söka på typ 50-tals låtar som jag hört ifrån Lilla Jönssonligan och cornflakescupen. Minns ni den filmen?

Funderar på att dra ut på en snabb promenad snart. Har bara suttit inne och läst hela dagen. Men kram på er!




GLAD PÅSK!

Hej sötisar! Glad påsk på er. Som alla andra svenskar denna dagen så sitter jag och käkar godis och surfar runt på datorn.
Igårkväll så var jag hos en kompis pojkvän på inflyttningsfest. Jag hade taggat till att gå ut men när ingen var sugen på att dra ut så slutade det med att vi stannade kvar hos R. Senare på kvällen som dog dock partystämningen ut, kan ha att göra med att en kille nappade greppet om musikvalet. Har inget emot rock, tvärtom så älskar jag rockmusik, men kanske hade något mer dansant fått oss alla att vakna till lite mer.

Jaja, jag stack hem och kröp till sängs vid två-tiden ungefär och sen jag klivit upp så har jag gått runt och dåsat. Förkylningen har väl heller inte blivit bättre, men inte heller sämre. Ikväll ska folk ut igen, men än så länge så är min plan att bara vara hemm och mysa. Ska ni hitta på något?

Ät inte för mycket godis! puss på er!

YOU'VE BEEN ON MY MIND SINCE I WOKE UP TODAY

Vaknade och kände mig bara helt slut i huvudet. Men nu när man har varit uppe ett tag så känns det redan lite bättre.
Vill verkligen piggna till så pass så att jag kan gå ut ikväll. Det är ju långfredagen idag people! Vad ska ni hitta på?
Nej, nu ska jag försöka ta mig ut på en promenad. Lite frisk luft brukar ju hjälpa mot det mesta:)
Puss på er!

I'M SO SICK OF LOVE

Två saker:
1. Jag har verkligen fått turen att bli förkyld vid bästa tidpunkt. Och det är precis innan påsken och alla festligheter. Jaja, tur att det finns nässpray, huvudvärkstabletter och andra enklare medel att ta till, exempelvis sömn. Ska snart sova faktiskt för jag är så gudens trött.
2. Idag har en speciell person fylt år och jag vill skriva några rader här på bloggen fritt ur hjärtat (även om jag vet att han aldrig kommer att få veta det):
Det har gått 8 år och jag kan inte fatta att jag är lika kär i dig idag som jag var när jag bara var 14 år gammal. Tiden har gått så fort och jag har förändrats så mycket, och likaså du. Men vad du än bestämmer dig för i livet och oavsett vem du hittar, så kommer jag aldrig sluta älska dig. Det kanske är löjligt, töntigt och onormalt men jag kan inte stänga av dig. Du är som en film som rullar i huvudet och jag minns hur du brukade se ut i skolan, hur du lufsade fram med kepsen på sned och hur du skrattade och log. När du ibland sa mitt namn, trots att jag var så gott som osynlig för dig. Älskar dig, forever and always. Happy Birthday.
<3



GAME OF THRONES

Jag ääälskar verkligen fantasy-serier. Så därför är det inte så konstigt att jag sitter bänkad under onsdagskvällarna för att kolla på "Game of thrones". Serien har allt, kärlek, spänning och magi.

Enda minuset är att seren har släpat sig fram nu dem senaste avsmitten. Skulle önska att man kunde trappa upp det. Det känns liksom som att det som har hänt under dem senaste fyra avsnitten hade kunnat slås ihop till ett avsnitt om man bara rensat bort det oväsentliga. Men kanske skulle det inte bli bra om man plockade bort detaljer och småbitar som man inte tycker är viktiga. Hur irriterad blir man exempelvis inte över att filmmakarna klipper bort scener från en film som inte är lika viktiga och som egentligen inte behövs, fast man önskar att dem hade kunnat ha med ALLT. Så, okej, även om det går lite segt just nu så tror jag att det kommer att bli ännu mer spännande framöver. Just have to wait and see :)

Men, men, favoritkaraktärerna är utan tvekan, Daenerys Targaryen och Jon Snow. Daenerys tycker jag har utvecklats så OTROLIGT mycket sen första gången man såg henne. Hon har verkligen gått från en liten flicka till en stark och fullvuxen kvinna. Jag tror hon kan bli riktigt mäktig framöver.
Jon Snow är än så länge bara en Nattens väktare, men jag känner på mig att han kommer att spela en betydligt viktigare roll i framtiden. Jag tror också att han, efter att ha fått möta farorna norr om muren, kommer att kunna möta alla fördomsfulla männsikor som kallat honom för oäkting och bastard utan att ta åt sig. Han kan också blir grymt mäktig, plus att han är snyggast av alla killarna som är med ;)

Vad tycker ni? Vem är eran favoritkaraktär?


               

Puss och kram!


DON'T WANNA BREAK YOUR HEART

Nu är äntligen Demis nya musikvideo till låten "Give you're heart a break" här! Som man har längtat. Hon är lika vacker och talangfull som alltid. Hon har en underbar röst och verkar vara en supergullig tjej.

Dessutom så får man sig alltid en tankeställare när man tänker på det hon har varit med om, med bulimin, mobbningen, rehabiliteringen, pressen att vara perfekt och allt det man som tjej går runt och oroar sig för när man fortfarande är ung. Det är inte förrän nu som jag själv börjar känna mig nöjd och bekväm med mig själv och man börjar skita i allt vad utseendefixeringen heter. Demi är en grym förebild. Hon är inte perfekt, men hon är en bra människa, och en grym sångerska, love <3


VAN HALEN!!


Lyssnar just nu på deras skiva 1984. Och förmodligen så är den väl släppt det året, haha. Älskar Jump, Panama och House of pain. Så grymt bra band. Har verkligen snöat in mig på grupper som var stora på 80-talet, men så har jag ju också en förkärlek till 80-talet. Synd bara att 80-talet tog slut ett år innan jag föddes ;)

Godnatt och kram!





Why are you here?

Varför vinter!? Det är årets jobbigaste årstid. Och särskilt jobbigt blev det nu när man plötsligt blivit van vid plusgrader och sol, buhu :(

Men, men. Påskvecka här nu då, fyra arbetsdagar och sedan är det inplanerat lite festligheter för fredagen och lördagen, kommer bli så himla kul :D

Dagens låt blir den här underbara sången av Taylor Swift. Enchanted från albumet Speak Now. Är ingen supercountryfantast men just Swift älskar jag <3
Puss på er!



RSS 2.0