GLAD PÅSK!

Hej sötisar! Glad påsk på er. Som alla andra svenskar denna dagen så sitter jag och käkar godis och surfar runt på datorn.
Igårkväll så var jag hos en kompis pojkvän på inflyttningsfest. Jag hade taggat till att gå ut men när ingen var sugen på att dra ut så slutade det med att vi stannade kvar hos R. Senare på kvällen som dog dock partystämningen ut, kan ha att göra med att en kille nappade greppet om musikvalet. Har inget emot rock, tvärtom så älskar jag rockmusik, men kanske hade något mer dansant fått oss alla att vakna till lite mer.

Jaja, jag stack hem och kröp till sängs vid två-tiden ungefär och sen jag klivit upp så har jag gått runt och dåsat. Förkylningen har väl heller inte blivit bättre, men inte heller sämre. Ikväll ska folk ut igen, men än så länge så är min plan att bara vara hemm och mysa. Ska ni hitta på något?

Ät inte för mycket godis! puss på er!

Kommentarer
Postat av: My

svar: mmm.. :/ Glad påsk på dig med!♥

2012-04-07 @ 19:56:46
URL: http://mywes.blogg.se/
Postat av: tjejernaofsweden

hejhej! Fin blogg vi klickat in på! Skulle vara jätte snällt om du kunde kolla in våran och skriva vad du tycker om våran design? Ha en trevlig kväll. Kramar från oss :)

2012-04-07 @ 21:16:16
URL: http://tjejernaofsweden.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: haha ja värkligen! :P

2012-04-07 @ 21:44:10
URL: http://jojoscrazylife.blogg.se/
Postat av: Linora

SVAR: Allt är bra med mig med.

Vad ska du göra idag? :)



Glad Påsk!

2012-04-08 @ 14:52:01
URL: http://linoraas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0